USR PLUS: Cîţu pune oamenii de partid în funcţii-cheie şi cumpără voturi, cu banii românilor, prin PNDL 3

USR PLUS: Cîţu pune oamenii de partid în funcţii-cheie şi cumpără voturi, cu banii românilor, prin PNDL 3

Premierul Florin Cîţu a înlăturat din Guvern secretarii de stat numiţi de USR PLUS pentru a-şi numi în funcţii, în interes personal, oamenii proprii şi cumpără voturi, în PNL, cu banii românilor, prin PNDL 3, afirmă reprezentanţii USR PLUS.

"Ziua şi abuzul din partea lui Florin Cîţu! Premierul a dat afară secretarii de stat numiţi de USR PLUS, indiferent că erau sau nu membri USR PLUS, pentru a-şi pune activul de partid în Guvern. De exemplu: la Ministerul Economiei, doi dintre cei trei secretari de stat daţi afară de Florin Cîţu nu erau membri USR-PLUS, toţi trei însă au muncit enorm şi au obţinut rezultate concrete. La Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Cîţu a demis un fost prorector al Universităţii Babeş-Bolyai, apolitic. Şi nu sunt singurele cazuri. Florin Cîţu face ca Dragnea: îşi pune oamenii de partid în funcţii-cheie care să îi servească intereselor proprii şi îşi cumpără voturi în partid cu banii românilor prin PNDL 3", se arată într-un comunicat al USR PLUS postat, joi, pe site-ul partidului .

Potrivit reprezentanţilor USR PLUS, acest gen de acţiuni arată că Florin Cîţu trebuie să plece din funcţia de premier.

"Astfel de acţiuni, prin care tu, ca premier, dai afară oameni din Guvern care au pus umărul la dezvoltarea şi modernizarea României prin acţiuni concrete în ultimele opt luni, arată foarte clar că totul pentru tine este un joc politic şi că nu ai ce căuta în această funcţie. Din nou, Florin Cîţu a demonstrat că pune interesul românilor este pe ultimul loc. Florin Cîţu trebuie să plece de la conducerea Guvernului", se mai arată în comunicat.

USR PLUS transmite celor demişi de Cîţu că efortul lor din ultimele luni "a contat enorm". "Ne-a ajutat să aducem o schimbare reală în România şi pentru asta vă mulţumim", transmit reprezentanţii partidului celor înlocuiţi din funcţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante