UTA a învins-o pe teren propriu pe FC Hermannstadt (2-0), în Superligă

UTA a învins-o pe teren propriu pe FC Hermannstadt (2-0), în Superligă

UTA Arad a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, la Oradea, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.

Hermannstadt, învinsă pe teren propriu FOTO Sportpictures

Arădenii au făcut diferenţa în ultimul sfert de oră al meciului, prin golurile marcate de Kevin Luckassen (79) şi Claudiu Micovschi (82). La ambele goluri pasele decisive au fost furnizate de kenyanul Eric Omondi, scrie Agerpres.

Sibienii au încheiat astfel o serie de 13 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, trei victorii şi zece egaluri.

În tur, FC Hermannstadt s-a impus cu 2-1. AFC UTA Arad - AFC Hermannstadt 2-0 (0-0), Stadion ''Iuliu Bodola'' - Oradea

Au marcat: Kevin Luckassen (79), Claudiu Micovschi (82).Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu, Cosmin Vatamanu (toţi din Bucureşti); al patrulea oficial: Robert Avram (Piteşti)Arbitru video: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF.

Victorie în deplasare pentru liderul campionatului

Pe 26 noiembrie 2023, FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Florinel Coman (52), care l-a surprins pe portarul sloven Adnan Golubovic din lovitură liberă de la 20 de metri.

Meciul a început cu o întârziere de zece minute din cauza faptului că partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova (1-3) a fost amânată cu o oră.

FCSB a dominat jocul, dar nu a reuşit să îşi creeze în prima repriză nicio ocazie clară de gol. Prima ocazie a roş-albaştrilor a fost ratată de Darius Olaru (46), care a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

După ce FCSB a deschis scorul, Dinamo a fost mult mai ofensivă şi a avut mai multe ocazii bune de egalare. Goncalo Gregorio (64) a şutat de la 25 de metri, dar portarul Ştefan Târnovanu a respins în corner. Lamine Ghezali (81) a trimis din voleu, din careu, în braţele lui Târnovanu. Costin Amzăr (82) a şutat la colţul scurt, dar Alexandru Pantea a respins în corner. Dani Iglesias (90+1) a reluat din voleu de la 15 metri, dar puţin pe lângă poartă.

Jocul a fost întrerupt de mai multe ori, pentru scurte perioade de timp, din cauza petardelor şi torţelor aruncate de suporteri pe teren. În min. 24, o petardă a explodat lângă arbitrul asistent Romică Bîrdeş, acesta a acuzat şocul, dar a putut continua. În min. 49, galeria FCSB-ului a aruncat mai multe torţe pe gazon, cu acest prilej având loc şi o busculadă între jucătorii celor două echipe, iar Quentin Bena (Dinamo) şi Adrian Şut (FCSB) au primit cartonaşe galbene. În min. 71, joc a fost întrerupt un minut după noi petarde aruncate pe teren.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?