Vă dați seama în ce țară trăim? Cele 5 judecătoare de la BEC au votat împotriva USR/PLUS deși tot judecătorii, colegi de-ai lor, sunt vinovați pentru situația creată!

Vă dați seama în ce țară trăim? Cele 5 judecătoare de la BEC au votat împotriva USR/PLUS deși tot judecătorii, colegi de-ai lor, sunt vinovați pentru situația creată! Da, oameni buni, într-o astfel de țară am ajuns să trăim! Nu Dan Barna și Dacian Cioloș sunt vinovați că, deși au fost aleși democratic, prin voturile membrilor USR și PLUS, într-un cadru statutar, președinți, în actele solicitate de BEC nu sunt președinți! Ci niște judecători din București. Care tergiversează o decizie de mai mult de un an și jumătate în cazul liderului USR, și de câteva luni în cazul liderului PLUS.

Ce-au făcut cele cinci judecătoare din BEC, în loc să se abțină de la vot fie și din cauza acestei spețe? Au votat alături de politicieni! Mai bine spus, alături de PSD/ALDE și partidul lui Dan Voiculescu și al Mariei Grapini, PPU! Frumos, nu?

Mai mult, ultima prostie pe care-am auzit-o a fost oferta făcută de cei care figurează acum în acte ca președinți ai celor două partide de a semna ei documentele! Oameni buni, comiteți o mare ilegalitate! Este o aberație, nu intrați cu totul în mocirla în care vrea să joace PSD de acum încolo!

Biroul Electoral Central a publicat joi decizia prin care a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Alianţa 2020 USR PLUS”, motivul invocat fiind acela că cererea de admitere a protocolului a fost formulată de Dan Barna şi Dacian Cioloş care nu au calitatea de reprezentanţi ai USR şi, respectiv, PLUS.

În decizia BEC se arată că în Registrul partidelor politice figurează că președintele USR este Nicușor Dan.

BEC a decis respingerea protocolului de constituire a alianţei electorale precizând că există drept de contestaţie de către semnatarii protocolului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar