Vă dați seama în ce țară trăim? Cele 5 judecătoare de la BEC au votat împotriva USR/PLUS deși tot judecătorii, colegi de-ai lor, sunt vinovați pentru situația creată!

Vă dați seama în ce țară trăim? Cele 5 judecătoare de la BEC au votat împotriva USR/PLUS deși tot judecătorii, colegi de-ai lor, sunt vinovați pentru situația creată! Da, oameni buni, într-o astfel de țară am ajuns să trăim! Nu Dan Barna și Dacian Cioloș sunt vinovați că, deși au fost aleși democratic, prin voturile membrilor USR și PLUS, într-un cadru statutar, președinți, în actele solicitate de BEC nu sunt președinți! Ci niște judecători din București. Care tergiversează o decizie de mai mult de un an și jumătate în cazul liderului USR, și de câteva luni în cazul liderului PLUS.

Ce-au făcut cele cinci judecătoare din BEC, în loc să se abțină de la vot fie și din cauza acestei spețe? Au votat alături de politicieni! Mai bine spus, alături de PSD/ALDE și partidul lui Dan Voiculescu și al Mariei Grapini, PPU! Frumos, nu?

Mai mult, ultima prostie pe care-am auzit-o a fost oferta făcută de cei care figurează acum în acte ca președinți ai celor două partide de a semna ei documentele! Oameni buni, comiteți o mare ilegalitate! Este o aberație, nu intrați cu totul în mocirla în care vrea să joace PSD de acum încolo!

Biroul Electoral Central a publicat joi decizia prin care a respins protocolul de constituire a alianţei electorale „Alianţa 2020 USR PLUS”, motivul invocat fiind acela că cererea de admitere a protocolului a fost formulată de Dan Barna şi Dacian Cioloş care nu au calitatea de reprezentanţi ai USR şi, respectiv, PLUS.

În decizia BEC se arată că în Registrul partidelor politice figurează că președintele USR este Nicușor Dan.

BEC a decis respingerea protocolului de constituire a alianţei electorale precizând că există drept de contestaţie de către semnatarii protocolului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ion Iliescu, declarație criminală despre Revoluție: Este momentul să încetăm să mai căutăm vinovați

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

4 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

5 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?