„Va fi foarte curând! Au găsit sursa contaminării”/Darren Cahill, informații în premieră despre audierea Simonei Halep

„Va fi foarte curând! Au găsit sursa contaminării”/Darren Cahill, informații în premieră despre audierea Simonei Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill a dezvăluit că audierile la care jucătoarea va încerca să își demonstreze nevinovăția vor avea loc în luna februarie.

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj, după ce a picat un test antidoping pe durata US Open 2022. Invitat în cadrul unui podcast, Darren Cahill (fostul antrenor al Simonei) a vorbit despre momentele mai puțin plăcute pe care le traversează fosta lideră WTA.

Simona Halep si Darren CahillFoto: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Darren Cahill: Nu există nicio șansă ca Simona Halep să trișeze

În podcastul The Big Deal , Cahill a abordat mai multe subiecte din tenisul mondial, iar spre finalul interviului a adus-o în discuție și pe Simona Halep.

Antrenorul australian spune că merge până în pânzele albe atunci când vine vorba despre nevinovăția Simonei.

De asemenea, Darren spune că un sportiv este răspunzător pentru ceea ce se găsește în corpul său și că Simona va plăti o pedeapsă pentru acest lucru.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc prin ceea ce trece în aceste momente. Nu am prea multe noutăți despre caz, updateuri, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere în care va avea șansa să-și prezinte cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare, în suplimente sau în suplimentele pe care le-a băut, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep atunci când totul a ieșit la iveală, în urmă cu luni de zile, și merg până la capăt datorită integrității și a ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, este adevărat, iar Simona va plăti pedepasa pentru acest lucru.

Să sperăm că nu va fi mare (n.r. suspendarea), dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece singurul lucru pe care-l știu este că Simona nu este vinovată.

Îi țin pumnii și sper să o revedem pe teren cât mai curând posibil” - Darren Cahill, în cadrul podcastului The Big Deal .

Reamintim că Simona Halep este pentru moment suspendată provizoriu din tenis ca urmare a unui test pozitiv cu Roxadustat (efectuat pe durata US Open 2022).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...