„Va fi în incapacitate medicală peste trei luni”

„Va fi în incapacitate medicală peste trei luni”

Un fost spion britanic a dezvăluit cât de bolnav e Vladimir Putin, în realitate. Este vorba de fostul agent MI6 Christopher Steele, care a declarat că liderul de la Kremlin ar putea fi înlăturat de la putere.

Acesta a afirmat că Putin „are doar trei până la șase luni” înainte de a intra în „incapacitate din punct de vedere medical”. Steele a explicat că, potrivit diverselor surse din serviciile secrete occidentale, președintele rus ar putea fi înlăturat rapid, scrie Il Messaggero .

Vladimir Putin suferă de o boală foarte gravă

Fostul spion britanic susține că boala de care suferă președintele rus este „foarte gravă”, dar că nu este limpede încă de ce boală suferă liderul rus.

Declarația lui Steele vine să confirme informațiile făcute publice de șeful serviciilor de informații militare din Ucraina că liderul de la Kremlin este grav bolnav de cancer și că Rusia pregătește o lovitură de stat pentru a-l elimina.

„Este foarte bolnav, mai are de trăit numai câteva luni”, „are cancer tiroidian”, „este diabetic”, „are boala Parkinson în stadiu incipient”, „a suferit numeroase operații secrete în străinătate”. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele zvonuri, care au circulat de când Rusia a invadat Ucraina.

Președintele rus, flancat de medici

Presa din întreaga lume a observat că, în ultimii ani, Putin a fost adesea însoțit în călătoriile sale în străinătate de o echipă numeroasă de medici. Între 2016 și 2017, în călătoriile din afara Rusiei ar fi fost văzut înconjurat de cinci medici, care ulterior au devenit, în unele împrejurări, chiar și 13 în același timp. Printre ei medici de resuscitare, neurochirurgi, medici generaliști, oncologi.

Pe lângă ipoteza conform căreia Putin suferă de un grav cancer tiroidian, infirmat în mai multe rânduri de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, există multe altele care se succed una după alta.

Putin ar avea cancer sau Parkinson

De la cea care îl vede suferind de o formă severă de diabet, din cauza feței umflate, până la cea conform căreia președintele rus are Parkinson într-un stadiu incipient, care ar crea un început de demență, până la probleme la coloana vertebrală cauzate de o cădere de pe un cal, agravate după o accidentare în timpul jocului de hochei.

Nu lipsesc presupunerile despre o „leucemie fugitivă” și despre „sindromul Asperger”. Niciuna dintre aceste presupuneri nu a primit vreodată vreo confirmare oficială.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”