„Vă găuresc pe toți, băga-mi-aș … în rasa voastră! Ca să știți cum stați”/Cei mai tâmpiți interlopi au dat cu mucii-n fasole

„Vă găuresc pe toți, băga-mi-aș … în rasa voastră! Ca să știți cum stați”/Cei mai tâmpiți interlopi au dat cu mucii-n fasole

Anchetatorii l-au dus în arest pe bărbatul din Argeș care și-a amenințat dușmanii într-un video transmis live pe Facebook, în care le arăta un pistol și o pușcă și le spunea „Vă găuresc, nu stau la discuție cu voi”.

După ce l-au ridicat de acasă pe bărbatul de 40 de ani și l-au audiat mai multe ore, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare. În urma amenințărilor, unul dintre bărbații menționați în filmare a depus plângere la Poliție.

Bărbatul spune că nu voia să îl împuște pe cel căruia i se adresa în timpul filmării, ci doar să îl intimideze, pentru că este terorizat de acesta de un an și polițiștii nu fac nimic.

”Sunt amenințat de un an, m-a bătut, mi-a intrat peste familie în curte. Am fost și la Poliție, nimeni nu a luat nicio măsură”, susține bărbatul reținut.

El spune că regretă ce a făcut, dar susține că a ajuns la amenințări pentru că nimic nu s-a schimbat după ce l-a reclamat la Poliție pe cel care îi terorizează familia.

”Am făcut plângere pentru violare de domiciliu. A fost condamnat de două ori pentru tentativă de omor, dar nimeni nu ia nicio măsură. Are coadă trei ani și opt luni, are trei dosare pe rol. De frica lui, nu pot să dorm în casa mea”, a mai spus bărbatul reținut, înainte de a fi dus în arest, unde va sta cel puțin 24 de ore.

Știrea inițială

Un pistol, o pușcă, un topor fac parte din „arsenalul” unor tâmpiți care s-au filmat proferând amenințări și au publicat imaginile în timp real pe o platformă de socializare. La vederea imaginilor, polițiștii din Argeș s-au autosesizat, miercuri, iar joi dimineață au făcut percheziții la domiciliul a doi idioți identificați.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, miercuri, în urma apariției în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real și încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau amenințări și manipulau diverse arme, a transmis IPJ Argeș.

„Am muniție de vă distrug pe toți”

„Vă găuresc pe toți, băga-mi-aș … în rasa voastră! Ca să știți cum stați”, „Vă găuresc, nu stau la discuție cu voi!”, „Am muniție de vă distrug pe toți” sunt doar câteva dintre amenințările unuia dintre bărbații care apar în filmarea publicată în timp real pe rețelele de socializare.

„Nu sunt de-alea de jucărie de care vă cumpărați voi din târg, la 50 de lei”, a precizat un altul.

Astfel, în dimineața zilei joi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Bârla, la locuințele a doi barbați, de 40, respectiv 22 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii și un pistol de tip airsoft.

Potrivit IPJ Argeș, o persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și amenințare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun, au anunțat oamenii legii.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia