Vaccinul COVID, desființat de Sorin Cîrțu: Cum i-a afectat sistemul imunitar

Vaccinul COVID, desființat de Sorin Cîrțu: Cum i-a afectat sistemul imunitar

Pe finalul anului 2020 și în pe întreaga durată a anului 2021, vaccinarea a fost un motiv de mândrie în România pentru mulți oameni, iar postarea certificatelor vaccinării pe rețelele de socializare îți garanta sute de like-uri și inimioare. Din păcate, astăzi, acest interes a scăzut drastic, iar cifrele din ultimele săptămâni din România, furnizate de Ministerul Sănătății vorbesc de la sine.

991 de persoane (săptămâna 23-29 ianuarie), 720 de persoane (săptămâna 6-12 februarie) și 600 de persoane (săptămâna 13-19 februarie). Iată bilanțul vaccinării anti-COVID în țară, în ultimele trei săptămâni. Așadar, refrenul preferat al rețelelor de socializare, „Vaccinează-te, vaccinează-te, vaccinează-te“ a ieșit din top.

Susținătorii înfocați ai vaccinării spun, cu tărie, că cererea pentru serurile disponibile împotriva SARS-CoV-2 a scăzut din cauza unei campanii de dezinformare a populației. În schimb, „conspiraționiștii“ vorbesc despre efecte secundare și morți subite. Doar timpul ne va arăta cine are dreptate. Până atunci, cu siguranță, un om ca Sorin Cîrțu (67 de ani), președintele clubului CS U Craiova, fost mare internațional, va fi plasat în categoria „conspiraționiștilor“. Pentru că, în dialog cu gsp.ro, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a fost obligat să se vaccineze împotriva COVID-19.

Ce a spus Sorin Cîrțu?

*Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora. Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?!

*Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul.

*Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”