Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă!

Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă!

Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă! După ce în 2014 i-a enervat pe români cu tema „Iohannis nu are copii”, stârnind indignare prin declarații de o răutate insuportabilă, Firea recidivează și cu Dăncilă. Postarea pe Facebook a unei porcării strigătoare la cer despre niște femei care lucrează pentru a da în funcțiune un spital pentru copiii cu cancer a stârnit o nouă furtună de indignare. Dăncilă tace în păpușoi de când s-a declanșat prăpădul. Mai mult, Firea spune că a vrut s-o premieze și i-a propus s-o trimită comisar al României la Bruxelles! Deci, se poate spune că este de acord cu ceea ce face Firea.

Dăncilă n-a fost introdusă până acum în discuție. Dar și mâine e o zi... Mulți spun că Firea nu comite astfel de lucruri întâmplător...






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...