Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă!

Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă!

Văduva neagră a PSD/Sunt șanse mari ca Firea, după ce l-a omorât electoral pe Ponta în 2014, să o fi dus-o la groapă și pe Dăncilă! După ce în 2014 i-a enervat pe români cu tema „Iohannis nu are copii”, stârnind indignare prin declarații de o răutate insuportabilă, Firea recidivează și cu Dăncilă. Postarea pe Facebook a unei porcării strigătoare la cer despre niște femei care lucrează pentru a da în funcțiune un spital pentru copiii cu cancer a stârnit o nouă furtună de indignare. Dăncilă tace în păpușoi de când s-a declanșat prăpădul. Mai mult, Firea spune că a vrut s-o premieze și i-a propus s-o trimită comisar al României la Bruxelles! Deci, se poate spune că este de acord cu ceea ce face Firea.

Dăncilă n-a fost introdusă până acum în discuție. Dar și mâine e o zi... Mulți spun că Firea nu comite astfel de lucruri întâmplător...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România