Vai de capul vostru, bă!/Consilier al premierului, ode la adresa șefului: „Vă mulțumim pentru dăruința de care dați dovadă zilnic, domnule președinte Ludovic Orban”

Vai de capul vostru, bă!/Consilier al premierului, ode la adresa șefului: „Vă mulțumim pentru dăruința de care dați dovadă zilnic, domnule președinte Ludovic Orban”

Vai de capul vostru, bă!/Consilier al premierului, ode la adresa șefului: „Vă mulțumim pentru dăruința de care dați dovadă zilnic, domnule președinte Ludovic Orban”.

Radu Nicolescu, consilier de stat al premierului numit în guvern la pachet cu mama sa, care e secretar de stat, îi înalță pe Facebook adevărate ode lui Ludovic Orban.

Într-o postare de astăzi, consilierul Nicolescu a scris ”Felicitări pentru tot ceea ce faceți, domnule Președinte și Prim-ministru Ludovic Orban, și un sincer “La Mulți Ani!” Nu am modele în politică și în viață, am mereu de învățat câte ceva de la fiecare. În schimb, Ludovic Orban este omul care, atât ca politician cât și ca Premier, nu a încetat să mă surprindă plăcut constant și să mă facă să am mai multe notițe “de reținut” și de “așa DA!”.

Într-o altă postare din 3 mai, Radu Nicolescu scria că ”Au trecut aproape trei ani de când ne este președinte. Cât adevăr găsești în vorbele sale pronunțate în discursul candidaturii. PeNeLiștii au ales bine! Vă mulțumim pentru dăruința de care dați dovadă zilnic, domnule președinte Ludovic Orban!”, text urmat de un lung citat dintr-un discurs al premierului.

Daniela Nicolescu și Radu Nicolescu, mamă și fiu, ambii activiști de bază ai PNL București din eșalonul 2, au beneficiat rapid de venirea PNL la putere în noiembrie 2019. Radu Nicolescu a devenit consilier de stat al premierului Orban, deși expertiza sa politică și profesională era lipsită de anvergură (fost expert IT la Ministerul Comunicațiilor și referent de specialitate la Radio România, implicat în campania electorală a liberalilor”). Mama sa, Daniela Nicolescu, a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”