Val de ironii după ce rușii s-au filmat furând un raton din Herson: „E președintele în exil al regiunii”

Val de ironii după ce rușii s-au filmat furând un raton din Herson: „E președintele în exil al regiunii”

Când au fugit din Herson, soldații rușii s-au gândit să ia cu ei și niște suveniruri. O filmare apărută pe rețelele de socializare a stârnit amuzament după ce un tânăr poate fi văzut cum fură un raton.

The video of Russians stealing a raccoon from the Kherson Zoo appeared. Link to a full video of animal theft filmed by the Russians themselves - https://t.co/VjyccC3jA9 P.S: You can politely ask to return the Kherson raccoon back home pic.twitter.com/P893UdmLze

— Special Kherson Cat ??? (@bayraktar_1love) November 13, 2022

Imaginile au fost postate de un propagandist pro-Kremlin iar internauții s-au întrecut cu glume pe seama soldaților lui Putin, transmite hotnews .

Propagandista Anna Dolgareva vrut să împărtășească o „veste bună" după fuga rușilor din Herson.

Soldat rus filmat când fură un raton FOTO Captură video

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Dolgareva a spus că "tovarășul" ei, care se retrăgea din Herson împreună cu trupele de ocupație, a furat un raton de la grădina zoologică.

"Mi s-a cerut o veste bună despre Herson. Dar singura veste bună este că prietenul meu a reușit să fure un raton de la grădina zoologică din Herson", a scris propagandista.

Informația s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, provocând o avalanșă de glume.

„Obiectivele" armatei ruse

Internauții au sugerat că rușii aveau nevoie de un animal care să le spele șosetele, ca în desenul animat despre Micul Raton, sau să-l numească "președinte al guvernului regiunii Herson în exil".

De asemenea, glumeții au sugerat că animalul va fi schimbat pentru prizonierii de război ruși.

Unii ucraineni au remarcat cât de repede s-au schimbat obiectivele armatei ruse, care se poate mândri cu un raton furat de la Zoo, după aproape nouă luni de război.

Au plecat cu utilaje agricole

La începutul lunii noiembrie, trupele ruse din orașul ocupat Melitopol au furat toate echipamentele pe care le-au găsit la o reprezentanță de mașini agricole și le-au trimis în Cecenia, potrivit unui om de afaceri ucrainean din zonă.

Însă, după o călătorie de peste 1.000 de kilometri, hoții au constatat că niciunul dintre echipamente nu putea fi folosit. Motivul? Mașinile agricole, de înaltă tehnologie, fuseseră blocate de la distanță, informează CNN .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...