Vâlcea: Accident cu doi morţi pe Valea Oltului; traficul pe DN 7 - blocat total la Câineni

Vâlcea: Accident cu doi morţi pe Valea Oltului; traficul pe DN 7 - blocat total la Câineni

Traficul rutier pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri de mers, miercuri seara, în dreptul localităţii Câineni, în urma unui accident rutier soldat cu decesul a două persoane, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Din datele poliţiştilor, se pare că ar fi vorba despre o coliziune între un autotren şi o autoutilitară.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis că cele două persoane erau încarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de mai multe echipaje, inclusiv Descarcerare grea.

"Sunt două victime încarcerate, inconştiente, ambele din autoturism. La faţa locului au fost deplasate un ASAS cu modul de descarcerare, un SMURD cu şapte subofiţeri de la Garda de Intervenţie Brezoi şi Descarcerarea grea cu trei subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. Victimele au fost extrase, dar din păcate ambele au fost declarate decedate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentantul ISU a arătat că sunt şi scurgeri de combustibil, astfel că pompierii asigură în zonă şi măsurile de prevenire a izbucnirii unui eventual incendiu. AGERPRES/ (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale