Vâlcea: Bărbat care conducea un blindat, amendat de poliţie după ce a avariat două autoturisme parcate

Vâlcea: Bărbat care conducea un blindat, amendat de poliţie după ce a avariat două autoturisme parcate

Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de poliţişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reşedinţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.



"Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al unui cântăreţ de manele, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului. AGERPRES/ (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: captură video Saptamana in Oltenia / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /