Vâlcea: Bărbatul lovit de tren la Râmnicu Vâlcea a decedat; el asculta muzică în căști în momentul accidentului

Vâlcea: Bărbatul lovit de tren la Râmnicu Vâlcea a decedat; el asculta muzică în căști în momentul accidentului

Un bărbat de 46 de ani, care a fost lovit de tren luni dimineața, în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, a murit la spital, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Bărbatul asculta muzică în căști în momentul traversării căii ferate și nu s-a asigurat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, din primele verificări a reieșit că "victima, un bărbat de 46 de ani, din Râmnicu Vâlcea, nu s-a asigurat în traversarea liniilor de cale ferată în zona pasajului pietonal întrucât asculta muzică în căști".

"Bărbatul a fost lovit de trenul regio 2457 care circula pe ruta Băbeni — Călimănești și a murit la spital", a spus Dăscălescu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, bărbatul avea o mână amputată în urma impactului cu trenul, iar atunci când a fost transportat la spital era în stare gravă. Accidentul s-a petrecut în cursul dimineții, luni, la ora 7.44.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol