Vâlcea: Doi tineri, arestaţi după ce au tâlhărit o barmaniţă la un local din Drăgăşani

Vâlcea: Doi tineri, arestaţi după ce au tâlhărit o barmaniţă la un local din Drăgăşani

Doi tineri din comuna Grădinari, judeţul Olt, de 17 ani şi respectiv 18 ani, au arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au tâlhărit o femeie, barman la un local din Drăgăşani, căreia i-au luat, prin violenţă, suma de 1100 de lei şi un telefon mobil, informează sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, cei în cauză au fost depistaţi de poliţişti, în urma unei percheziţii domiciliare la locuinţa celor doi, pe care au efectuat-o la data de 24 ianuarie a.c., în baza informaţiilor furnizate la 112 de femeia tâlhărită, percheziţie în cadrul căreia a fost descoperit telefonul victimei.

Cei doi tineri au fost prezentaţi instanţei de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Ei au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Acţiuni Speciale, Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. AGERPRES / (AS - autor: Sorinel Peneş, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”