Vâlcea: Elevul care și-a înjunghiat colegul, arestat preventiv (surse)

Vâlcea: Elevul care și-a înjunghiat colegul, arestat preventiv (surse)

Elevul agresor care și-a înjunghiat, miercuri dimineață, un coleg, pe holul Liceului Tehnologic "General Magheru" din Râmnicu Vâlcea, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, conform deciziei Tribunalului Vâlcea, susțin surse judiciare.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de părți.

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit , miercuri dimineață, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei altercații pe care a avut-o cu un coleg.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Isabella Ioniță, atacatorul "suferea de epilepsie și se afla în atenția organelor de poliție pentru nenumărate ieșiri violente''.

''Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul școlii pe (...) un alt elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic "General Magheru", motivându-și gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai amenințat în repetate rânduri că e dispus să ucidă", a spus Ioniță.

Cel rănit a fost stabilizat și a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din București.

Elevul agresor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore .

Directorul Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Onoran, a declarat miercuri pentru AGERPRES că elevul înjunghiat la Liceul Tehnologic "General Magheru", în urma unei altercații pe care a avut-o cu un coleg, a fost stabilizat și este transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din București.

"Situația copilului este stabilă, a suferit următoarele leziuni — o secțiune trahee și o leziune a lobului tiroidian drept. În prezent pulsul este normal, saturația de oxigen este de 99% și a fost urcat într-o ambulanță SMURD și în prezent se află în drum spre o clinică în București", a precizat managerul unității sanitare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /