Vâlcea: Grav accient rutier pe DN64, la Drăgășani; traficul blocat

Vâlcea: Grav accient rutier pe DN64, la Drăgășani; traficul blocat

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiază pe DN 64, la ieșirea din Drăgășani spre Slatina, circulația fiind blocată în zona accidentului pe ambele sensuri de mers ale drumului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, inspector principal Gabriel Popescu.

El a precizat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei adulți și un copil în vârstă de patru ani.

Copilul este în afara oricărui pericol, însă unul dintre adulți este în stare foarte gravă, fiind supus manevrelor de resuscitare la Spitalul din Drăgășani, iar ceilalți doi adulți sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, șoferul din Drăgășani pierzând controlul volanului și intrând pe contrasens.

"Pe fondul vitezei excesive, un conducător auto, ce se deplasa pe ruta Slatina — Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un auto în care se afla o familie (soț, soție și un copil de 4 ani) din localitatea Simnicu de Sus, județul Dolj. Conducătorul auto care a intrat pe contrasens este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Drăgășani, el a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Drăgășani unde au fost începute manevre de resuscitare. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit ruptură de splină și este transportată la spitalul din Slatina", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...