Vâlcea: Minor lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul reşedinţă

Vâlcea: Minor lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul reşedinţă

Un tânăr de 17 ani a ajuns miercuri dimineaţa la spital după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni de pe principala arteră de circulaţie din municipiul reşedinţă, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

"Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea, ar fi acroşat un minor care traversa regulamentar strada. În urma impactului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Traficul în zonă se desfăşoară în condiţii normale.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier din această săptămână în care sunt implicaţi minori angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate.

Luni, un băiat de 11 ani a fost rănit grav de un şofer care l-a acroşat cu autoturismul pe o trecere de pietoni de la ieşirea din municipiul reşedinţă către Drăgăşani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”