Vâlcea: Şoferul implicat în accidentul mortal de la Mihăeşti băuse şi a fugit de la faţa locului; el a fost reţinut

Vâlcea: Şoferul implicat în accidentul mortal de la Mihăeşti băuse şi a fugit de la faţa locului; el a fost reţinut

Şoferul autoturismului implicat în accidentul mortal produs, sâmbătă seara, în comuna Mihăeşti, un bărbat care băuse şi a fugit de la locul accidentului, a fost reţinut, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Sâmbătă seara, în localitatea Mihăeşti, o persoană a murit şi alte două două au fost rănite grav în urma unui accident în care a fost implicat un autoturism şi o căruţă. Atât persoana decedată cât şi cele două persoane rănite se aflau în atelajul hipo.

La sosirea poliţiştilor, şoferul autoturismului implicat părăsise locul accidentului şi a fost găsit, ulterior, în oraşul Băbeni. Şoferul în cauză, un bărbat de 30 de ani din Băbeni, a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit că are o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus apoi la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. El va fi prezentat, duminică, în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…