Vâlcea: Şoseaua Transalpina a fost închisă; traficul va fi reluat la primăvară

Vâlcea: Şoseaua Transalpina a fost închisă; traficul va fi reluat la primăvară

Şoseaua Transalpina (DN 67C) a fost închisă, atât pe tronsonul care traversează judeţul Vâlcea, cât şi pe tronsonul din judeţul Alba, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din ultimele două zile, informează reprezentanţii Prefecturii Vâlcea, printr-un comunicat de presă transmis luni.

Potrivit acestora, autovehiculele nu vor putea circula pe acest drum, având accesul interzis, pe toată perioada iernii.

"DN 67 C a fost închis între km 61+160 ((intersecţie cu DN 7A) şi 67+400 (limită judeţ Alba), dar şi pe raza judeţului Alba, până la km 72+200, fiind montată semnalizarea de închidere de drum. (...) Acest sector de drum este încadrat la nivelul de viabilitate IV, având trafic foarte redus, iar din precizarea făcută de şeful SDN Vâlcea, doamna Lăcrămioara State, pe sectoarele de drumuri publice încadrate la nivelul de viabilitate IV, nu se efectuează activitate de deszăpezire, ele fiind închise traficului în perioada de iarnă", se precizează în comunicatul citat.

Reprezentanţii Prefecturii Vâlcea susţin că pe celelalte sectoare de drumuri naţionale din Vâlcea se circulă în condiţii de carosabil umed, din noaptea de duminică spre luni şi până acum, fiind răspândite peste 700 de tone de material antiderapant. AGERPRES / (AS - autor: Ramona Dincă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

5 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei