Vâlcea: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Spitalului Județean

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit duminică, după ce s-a aruncat de la o fereastră situată la etajul al IV-lea al Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

El a precizat că pompierii au fost solicitați duminică dimineața, în jurul orei 5,50, iar în timp ce personalul medical alerta forțele de intervenție bărbatul s-a aruncat de la fereastră și a căzut pe o clădire anexă a spitalului.

"Forțele de intervenție au reușit recuperarea acestuia în viață. După recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenți la fața locului pentru acordarea primului ajutor medical. În momentul preluării bărbatului de către personalul medical de la UPU el prezenta traumatisme la membrele inferioare", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

În timp ce se afla la UPU, pacientul a intrat în stop cardio-respirator de două ori, prima dată manevrele de resuscitare efectuate având rezultat favorabil. A doua oară nu s-a mai putut face nimic, bărbatul fiind declarat decedat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

4 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …