Vâlcea: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Spitalului Județean

Vâlcea: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul al IV-lea al Spitalului Județean

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit duminică, după ce s-a aruncat de la o fereastră situată la etajul al IV-lea al Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

El a precizat că pompierii au fost solicitați duminică dimineața, în jurul orei 5,50, iar în timp ce personalul medical alerta forțele de intervenție bărbatul s-a aruncat de la fereastră și a căzut pe o clădire anexă a spitalului.

"Forțele de intervenție au reușit recuperarea acestuia în viață. După recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenți la fața locului pentru acordarea primului ajutor medical. În momentul preluării bărbatului de către personalul medical de la UPU el prezenta traumatisme la membrele inferioare", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

În timp ce se afla la UPU, pacientul a intrat în stop cardio-respirator de două ori, prima dată manevrele de resuscitare efectuate având rezultat favorabil. A doua oară nu s-a mai putut face nimic, bărbatul fiind declarat decedat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...