Vâlcov, atacuri demente la Realitatea și Digi 24, cele două televiziuni care dezvăluie dedesubturile măcelului din 10 august!

Vâlcov, atacuri demente la Realitatea și Digi 24, cele două televiziuni care dezvăluie dedesubturile măcelului din 10 august!

Vâlcov, atacuri demente la Realitatea și Digi 24, cele două televiziuni care dezvăluie dedesubturile măcelului din 10 august! Unde? La Antena 3, bineînțeles!

Condamnatul la 8 ani de închisoare, transformat în ultimele zile în purtătorul de cuvânt al șobolanului care stă ascuns pe olan, a lansat un atac la adresa Digi, cu referire la administrarea fondurilor de pensii private, fostul ministru menționând că este televiziunea prin care SRI își transmite informațiile. De asemenea, Vâlcov s-a referit și la 4 dosare ale Realitatea, adresându-i o întrebare și procurorului general.

„Am o întrebare pentru ASF: dacă e adevărat că valoarea contabilă a unei acțiuni Digi e 1,8 lei și, dacă e așa, cum de a fost cumpărată de cei care administrează fonduri de pensii private la o valoare de 40 de lei fără ca nimeni să reacționeze? Aș face această solicitare publică ASF. Doar pentru că e televiziunea prin care  unitatea militară SRI își transmite informațiile? Iar despre Realitatea, acum două săptămâni am aflat că 300 de magistrați sunt șantajați cu dosare deschise la DNA, dar nelucrate. L-aș întreba pe procurorul general, câți jurnaliști și patroni de presă au dosar deschise și neînchise, ținând cont că doar Realitatea Tv are 4 dosare deschise la acest moment?", a spus Darius Vâlcov la Antena 3.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”