Vâlcov: Noile coduri fiscal și de procedură fiscală vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern

Vâlcov: Noile coduri fiscal și de procedură fiscală vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern

Noile coduri fiscale vor fi prezentate în primă lectură miercuri în Guvern, a anunțat, luni, ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov.

"Miercuri, vor fi prezentate în primă lectură în Guvern noul cod fiscal și noul cod de procedură fiscală. Am avut mai multe întâlniri cu asociațiile de profil, inclusiv cu asociația dumneavoastră și foarte multe dintre propunerile dumneavoastră au fost preluate", a declarat Vâlcov, la cea de-a XVIII-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

El a precizat că, imediat după aprobarea acestor coduri, urmează discuția pe legile finanțelor publice și finanțelor publice locale.

"Împreună cu Ministerul Dezvoltării și cu dumneavoastră, trebuie să găsim coordonatele cele mai corecte, astfel încât să debirocratizăm România și să asigurăm o creștere cât mai susținută, astfel încât decalajele între localități, dar și între România și celelalte state să dispară cât mai repede", a punctat Darius Vâlcov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...