Valentin Ceaușescu sau Gigi Becali? Care este cel mai bun șef de club alături de care a lucrat Helmuth Duckadam

Valentin Ceaușescu sau Gigi Becali? Care este cel mai bun șef de club alături de care a lucrat Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam a dezvăluit în cadrul unui podcast că Ion Alecsandrescu a fost cel mai mare om de fotbal din istoria României.

O legendă a sportului românesc

La podcastul „ SportCast cu Sile“ , marele sportiv Helmuth Duckadam a mărturisit că îi va rămâne veșnic recunoscător lui Gigi Becali: „Domnul Becali mi-a întins o mână când nu aveam de la nimeni”, a explicat el.

Silviu Tudor Samuilă l-a întrebat cine a fost cel mai bun șef de club alături de care a lucrat și ce om a avut o influență mai mare asupra lui: Valentin Ceaușescu sau Gigi Becali?

„Vreau să îl aleg pe domnul Becali. Mi-a întins o mână când nu aveam de la nimeni. Eu și familia mea îi vom rămâne recunoscători toată viața. Pe Valentin l-am respectat, îl respect și acum, dar nu am avut o apropiere cu el, cum au Lăcătuș sau Tudorel Stoica”, a spus Helmuth Duckadam.

Întrebat pe cine preferă: Mihai Stoica sau Ion Alecsandrescu, răspunsul său a fost prompt: „Nici nu se pune problema. Acest om, Ion Alecsandrescu , nu era membru de partid. Părintele lui era preot. A condus FRF, apoi a făcut acea echipă a Stelei. Cel mai mare om de fotbal din istoria țării, de departe. Au mai fost, Jean Pădureanu, oameni adevărați, nu era doar partea cu blaturi, Mircea Pașcu, dar de departe «Sfinxul» a fost de departe cel mai tare”, a spun el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa