Valeria Motogna, clipe de coșmar. Fiul ei de doi ani și opt luni suferă de leucemie. Cum poți ajuta

Valeria Motogna, clipe de coșmar. Fiul ei de doi ani și opt luni suferă de leucemie. Cum poți ajuta

Fosta handbalistă Valeria Motogna traversează o perioadă extrem de dificilă, după ce fiul ei de doar doi ani și opt luni a fost diagnosticat cu leucemie.

După retragerea din sport, Valeria Motgna deschisese o școală de handbal. Arhivă Adevărul

Momentan, fosta sportivă și copilul se află în Italia, acolo micuțul a suferit deja un transplant de măduvă osoasă. Patrick și mama sa trebuie însă să mai stea în spital până în luna mai, din cauza unor complicații.

Doneaza si tu pentru Patrick Motogna

Nume: Pușcaș Motogna Vasile Gabriel

Cont Lei: RO92BTRLRONCRT0353543601

Cont Euro: RO42BTRLEURCRT0353543601

În lunile trecute de la depistarea bolii, lumea sportului din România s-a mobilizat exemplar până acum și a reușit să-i fie alături lui Patrick, însă lupta micuțului continuă.

Valeria Motogna, soțul ei se luptă să-l facă bine pe micuțul lor. Foto Facebook

Valeria Motogna, soțul ei se luptă să-l facă bine pe micuțul lor. Foto Facebook

Fosta handbalistă Valeria Motogna, purtătoare a drapelului României la Olimpiada din 2008, a declarat că "diagnosticul lui Patrick ne-a prins într-o perioadă mai slăbuță financiar. Nu mai e ca pe vremea când jucam. Am mai primit ajutor până am început să vindem din ce aveam din cariera de jucătoare. Ne-a prins bine ajutorul fiindcă proprietățile se vând cam greu.

Deocamdată, cred că totul a trecut de 100.000 de euro. Am făcut și o asigurare, care acoperă cam jumătate din costul transplantului. O asigurare unde vom achita 600 de euro pe lună până în 2037. Nu știm cât va costa totul. Dar nu contează, important e ca Patrick să se facă bine!", a spus Valeria Motogna, pentru GSP.

Crina Pintea, prima care i-a sărit în ajutor

În luna aprilie a anului trecut, Crina Pintea, pe atunci jucătoare la Gyor, a făcut teribilul anunț. ”Valeria Motogna a fost o luptătoare pe terenul de handbal, luptând până la ultimul strop de energie în fiecare partidă, iar acest lucru mă face să cred că şi în această încercare prin care trebuie să treacă în această perioadă se va comporta la fel!

Crina Pintea e alături de idolul ei. Foto Sportpictures

Crina Pintea e alături de idolul ei. Foto Sportpictures

Din păcate, eu nu pot lua durerea familiei Puşcaş Motogna, însă sufăr împreună cu ei şi sunt alături de Patrick şi mă rog ca acesta să se facă bine. Astfel, am decis să scot la licitaţie un tricou cu semnăturile colegelor mele de la Gyor, pentru a încerca împreună să sprijinim familia în încercarea de a-i oferi micuţului Patrick cele mai bune servicii medicale”, scria pivotul de la CSM București în urmă cu câteva luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro