Valiza care îl aruncă în aer pe Dragnea. Documentele și imaginile care pulverizează definitiv Grupul Infracțional Organizat

Valiza care îl aruncă în aer pe Dragnea. Documentele și imaginile care pulverizează definitiv Grupul Infracțional Organizat

Valiza care îl aruncă în aer pe Dragnea. Documentele și imaginile care pulverizează definitiv Grupul Infracțional Organizat. Valiza descoperita in Teleorman este punctul final al carierei politice dubioase a lui Liviu Dragnea. Din ce a publicat Rise Project pana acum, doar o parte insignifianta din continutul valizei, rezulta ca putem sa punem deja crucea pe mormantul politic al inca sefului PSD, scrie jurnalistul Ovidiu Albu pe  Aktual24.ro .

In primul rand, nu trebuie sa ne facem iluzii in legatura cu modul in care a aparut aceasta valiza. Aceleasi servicii care au fost complice la ascensiunea borfasului judetean au decis ca acum sa il ingroape definitiv. Borfasul a devenit un pericol mortal pentru siguranta nationala si pentru viitorul Romaniei prin actiunile sale de sabotare a justitiei si de contestare a parteneriatelor si angajamentelor internationale in care tara este implicata.

De ce continutul acestei valize va termina, o data pentru totdeauna, cariera politica a lui Liviu Dragnea? Rise Project a lasat sa se vada doar un varf de ac din uriasa marime a aisbergului, insa deja este evident ca Tel Drum, alimentata cu zeci de milioane de euro din contractele livrate de institutii publice, functiona ca pusculita pentru Clanul Dragnea si sleahta de slugi pe care o intretinea. Rise Project a facut publice doar doua documente care fac dovada ca Stefan Valentin Dragnea avea oricand acces la banii Tel Drum, in conditiile in care tatal sau a negat in mod repetat ca ar avea vreo legatura cu aceasta companie.

In al doilea rand, cele cateva imagini, de pe hardul din valiza, care au fost date publicitatii de Rise Project arata un stil de viata al celor din Gruparea Dragnea specific mai degraba clanurilor mafiote, decat unui familist traditional. Dezmat, lux desantat, masini scumpe, totul pare desprins dintr-un film cu mafioti sud-americani de cea mai proasta calitate.

Continutul valizei nu este doar o noua dovada a activitatilor infractionale ale liderului partidului de guvernamant din Romania ci si proba suprema ca acest impostor nu are nimic de a face cu social-democratia sau cu satisfacerea intereselor propriului electorat. In ce fel este reprezentativ Liviu Dragnea, din mijlocul unor pipite care zac lesinate de admiratie pe masini de lux, pentru un electorat a carui principala preocupare este grija zilei de maine?

Oricat de orbiti ar fi pensionarii de scenariile de la Antena 3 si RTV cu lupta eroica a sefului PSD pentru neatarnarea neamului si eliberarea de sub jugul statului paralel, aceste imagini tot vor reusi sa crape pojghita de pe mintile lor. Iar hienele din PSD stiu foarte bine ca aceste crapaturi vor deveni cratere care vor mistui intregul partid daca nu vor scapa cat mai repede de martafoiul brazilian.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”