„Valorile” României/Interlopul Vandam a fugărit un rival cu toporul, pe stradă, după ce a vrut să-l calce cu BMW-ul

„Valorile” României/Interlopul Vandam a fugărit un rival cu toporul, pe stradă, după ce a vrut să-l calce cu BMW-ul

Interlopul Vandam Constantin a fugărit un rival cu toporul, pe stradă, după ce a vrut să-l calce cu BMW-ul. Totul s-a întâmplat în plină stradă, îngrozind oamenii care erau de față.

Interlopul Vandam Constantin a vrut să dea cu BMW-ul peste un rival, însă a lovit alte mașini parcate pe șoseaua Păcurari din Iași, apoi s-a dat jos din mașină cu toporul.

Totul s-a întâmplat într-o zonă aglomerată din Iași, în miezul zilei. Cei doi bărbați s-au luat la ceartă, iar Vandam Constantin a demarat în trombă cu BMW-ul încercând să-și lovească rivalul cu mașina.

Interlopul Vandam a fugărit un rival cu toporul, pe stradă

Acesta s-a ferit însă, iar Vandam a lovit câteva mașini parcate, apoi s-a dat jos cu un topor și a început să fugă după cel cu care se certase.

Vandam Constantin a a fost audiat în calitate de inculpat și de inculpat pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind dispusă apoi măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

„În ziua de 02.03.2023, ora 14:00, în timp ce se afla în loc public, pe sos. Păcurari din mun. Iași, inculpatul VC a provocat indignare și nesiguranță față de persoanele prezente, prin aceea că a pus în mișcare un autoturism și a provocat distrugeri altor două autoturisme parcate, demarând în viteză către locul unde se afla persoana vătămată PDS, care s-a ferit și a reușit să evite impactul. Ulterior, numitul VC a coborât și a alergat cu un obiect contondent după numitul PDS.
În cauză VC a fost audiat în calitate de inculpat pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 C. Pen, fiind dispusă apoi față de acesta măsură preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
Precizez ca punerea în mișcare a acțiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale față de persoana cercetată nu poate aduce atingere principiului prezumției de nevinovăție”, a declarat Radu Cătălin Țocu, prim procuror și purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Interlopii Vandam și Jean Brăileanu s-au pus rău cu clanurile sportivilor din cauza manelelor

La o petrecere a lui George Boxieru, un personaj cunoscut în mediul interlop, Salam i-a cântat în direct lui Costel Corduneanu: „Să dispară indienii, unde apar Cordunenii”.

Vandam Constantin și fratele său Jean Brăileanu, nepoții interlopului Cosmos Tănase, au luat-o ca pe un afront direct, iar scandalul a degenerat după mai multe clipuri postate pe Youtube.

Jean Mărăraşu, zis Brăileanu, i-a reproşat lui Florin Salam că este rasist.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 iulie 2018, un bărbat cu cagulă pe faţă a aruncat cu sticle incendiare înspre casa familiei Constantin, din cartierul ieşean Copou, în faţa căreia se afla un BMW X5. Cocktailurile Molotov nu s-au aprins, nefiind înregistrate, astfel, pagube. La faţa locului au ajuns, însă, atât poliţiştii cât şi pompierii.

Brăileanu l-a amenințat apoi cu moartea pe Costel Corduneanu.

Conflictul dintre cele două clanuri nu a fost stins nici în ziua de azi.

La începutul acestui an, unul dintre membrii clanului Corduneanu a fost ridicat și reținut pentru 24 de ore după ce a transmis amenințări printr-un live pe Facebook. Ștefan Boncu le-a adresat injurii și amenințări celor din clanul rival. În tot acest timp Jean Brăileanu și fratele său Vandam Constantin desfăceau o șampanie în fața Palatului Culturii din Iași

Brăileanu l-a amenințat pe Fulgy, Vali Nebunu i-a luat apărarea

Jean Brăileanu l-a amenințat cu moartea și pe Fulgy din Clejani.

La scurt timp, a venit însă un mesaj de susținere pentru fiul Clejanilor din partea lui Vali Nebunu, unul dintre liderii clanului Sportivilor.

De altel, clanul Sportivilor din București are o relație foarte bună cu clanul Corduneanu.

Amenințați cu sabia în centrul orașului Iași

Ieșeanul Ștefan Andrei Boncu a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu.

Oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. El ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri, individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș. Jean Mărăraș și Constantin Vandam erau cei vizați de postările făcute pe rețeaua de socializare.

În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Filmarea a fost făcută pe timp de noapte, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu’” (Jean Mărăraș).

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona Sălii Polivalente.

„Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi!”, a strigat individul, fluturând aceeași sabie.

În urma acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Ștefan Andrei Boncu (44 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști.

Conform informațiilor deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. Anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu diverse scandaluri.

Până la urmă, Boncu a primit doar un an cu suspendare și muncă în folosul comunități pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...