„Valorile” României/Selly a împlinit 20 de ani. A petrecut cu regii manelelor, Tzancă Urganul și Costel Biju

„Valorile” României/Selly a împlinit 20 de ani. A petrecut cu regii manelelor, Tzancă Urganul și Costel Biju

Vestitul Selly, idolul adolescenților, schimbă azi prefixul! Prezentatorul de la Prima TV împlinește 20 de primăveri, așa că sâmbătă seara (27 februarie) a dat o petrecere privată, unde și-a chemat iubita, cei mai buni prieteni din showbiz și câțiva maneliști de calibru, care sa întrețină atmosfera.

La chef nu s-a ținut cont de restricții, iar vestiții maneliști Tzancă Uraganul și Costel Biju i-au făcut toată noaptea dedicații sărbătoritului. “Am 20 de ani și 20 de milioane de motive să fiu fericit! Vreau să fac o declarație pentru toți fanii mei. Vă iubesc pe toți, sunteți cei mai tari!”, a spus Selly, într-un InstaStory, relatează Click .
Selly petrecere
Selly a sărbătorit cu mare fast
Foto: Instagram

Selly se numără printre cei mai cunoscuți vloggeri din România, lăudându-se cu fani chiar și peste hotare. În noiembrie anul trecut, Selly se afla în topul influencerilor de la noi cu, 1,69 milioane de fani. Cunoscutul vlogger este norocos și din punct de vedere sentimental. Acesta trăiește o frumoasă poveste iubire alături de iubita lui, Smaranda.

Selly si Tzanca Uraganu
Atmosfera a fost întreținută de Tzancă Uraganu'
Foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…