VAR, probleme și în fotbalul mare. Ancelotti și Nagelsmann, acces de furie la adresa arbitrilor. „O bandă de ramoliți”

VAR, probleme și în fotbalul mare. Ancelotti și Nagelsmann, acces de furie la adresa arbitrilor. „O bandă de ramoliți”

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid, a avut un acces de furie la adresa arbitrului Munuera Montero, chiar în timpul meciului cu Osasuna, câștigat cu 2-0. Cunoscut drept un antrenor calm, el a răbufnit la adresa ”centralului”.

Vizibil furios, „Don Carlo” a avut o reacție neobișnuită, ducându-se la arbitru și, roșu la față de furie, i-a reproșat un cartonaș galben arătat lui Vinicius în minutul 45+3. Totul a plecat de la un conflict între Vinicius și Moi Gomez.

Spaniolul de la Osasuna a simulat la o intrare a brazilianului, apoi l-a provocat pe acesta. Vinicius i-a răspuns și a luat cartonașul galben. Arbitrul nu a consultat sistemul VAR, decizia sa provocând furia tenhicianului italian.

Și nemții au probleme cu VAR-ul. Antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann s-a certat cu arbitrul Tobias Welz pentru eliminarea lui Upamecano, venită în minutul 8 al meciului pierdut cu Monchengladbach (2-3). Antrenorul campioanei a intrat în vestiar, peste arbitri, și le-a cerut socoteală pentru „roșul” arătat jucătorului său.

După două minute de parlamentări cu „centralul” Tobias Welz, Nagelsmann a ieșit nervos și a început să strige: „Dumnezeul meu!, Dumnezeul meu! O bandă de ramoliți!”. Mai târziu, în fața camerelor de luat vederi, el și-a explicat astfel reacția: „Arbitrul ține la decizia lui”, scrie gsp.ro.

Apoi, neamțul a detaliat: „Într-o asemenea situație, petrecută în fața careului, trebuie să fii sută la sută sigur că a fost fault. Din punctul meu de vedere, Upamecano doar și-a atins adversarul pe umăr, nu-l ține. Pe reluări se și vede că umărul lui Plea nu se mișcă nici măcar un milimetru. Poți lua ce decizie vrei, dar, apoi, măcar recunoaște: «Da, poate că a fost exagerată». El n-a recunoscut”. VAR-ul unde a fost?!”, s-au întrebat și specialiștii în fotbalul german.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…