Vara pe două roți

Vara pe două roți

Trotineta electrică este unul dintre cele mai apreciate mijloace de transport în ultimul timp. Te deplasezi ușor prin traficul aglomerat și scapi de blocajele rutiere. Cea mai bună trotinetă electrică este aceea care răspunde cerințelor tale: fiabilă, preț bun, autonomie mare, dar și aspect plăcut.

Descoperă o altă variantă de transport: trotineta electrică

O trotinetă electrică are o autonomie de până la 40 km și o viteză maximă de până la 25 km/h, suficient pentru a ajunge la serviciu, petrece timp liber în parc sau de a te deplasa rapid pe distanțe mici. Trotineta a fost concepută pentru a-ți asigura o călătorie stabilă, garantând frânarea în siguranță datorită opțiunilor disponibile și a anvelopelor pneumatice. 

Te bucuri de o călătorie confortabilă și lină, iar cadrul din aliaj oțel carbon sau aluminiu folosit în industria aeronautică îți asigură stabilitatea pe drumurile mai dure.

Trotinetă electrică copii

Trotineta electrică a devenit rapid și favorita copiilor. Plimbările în parc cu prietenii sunt mult mai dinamice atunci când copiii se deplasează cu o trotinetă electrică. Aceasta este adaptată înălțimii copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. 

Este un nou mod de distracție pentru cei mici, un motiv în plus de a petrece cât mai mult timp în aer liber. Este pliabilă, ușor de asamblat și dezasamblat, și poate fi transportată atât în mașina personală cât și în mijloacele de transport în comun, deoarece are o greutate de doar 9 kg.

Cadrul din oțel rezistent oferă rezistență și siguranță deplasărilor. Unele modele au și protecție împotriva stropilor de apă, deoarece se cunoaște plăcerea celor mici de a trece prin toate bălțile.

Dacă ai un copil mai mic alege un model la care se folosesc bateriile obișnuite sau o trotinetă cu 3 roți. Le găsești în diverse culori și modele, cu luminițe în roți și autonomie până la 7.5km.

Plimbări pe două roti

Lasă mașina acasă și descoperă orașul pe două roți, într-un mod care nu poluează. Bucură-te de străduțele înguste, pe care numai tu ai acces, și de peisajele pe care le întâlnești în drum.

Ai mai multă libertate de mișcare, iar trotineta electrică este mult mai accesibilă decât mașina.

Trotinetele electrice reduc emisia de carbon și consumul de combustibili fosili și astfel ajută la combaterea încălzirii globale. Contribuie și tu la o lume mai curată și folosește o trotinetă atunci când nu te deplasezi pe distanțe foarte lungi.

Atunci când alegi o trotinetă electrică, gândește-te cu ce scop o achiziționezi: pentru distracție sau o folosești ca pe un mijloc de transport personal? Răspunzând la această întrebare vei face alegerea potrivită.

Distracția începe cu o trotinetă

Vara aceasta alege să dai tonul distracției de pe trotineta ta electrică. Alege un model potrivit pentru tine și pentru copiii tăi și asigură-te că atât tu, cât și aceștia au protecția corespunzătoare. O cască de protecție în culori vii îi va face pe aceștia s-o poarte cu mândrie. Asorteaz-o cu un kit de protecție pentru coate, genunchi și palme. 

Vacanța de vară poate să înceapă! Explorează fiecare colț al orașului și pornește în aventura pe două roți!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”