Vasile Blaga: Candidații PNL la consiliile locale să fie desemnați pe criterii de valoare și pe muncă

Vasile Blaga: Candidații PNL la consiliile locale să fie desemnați pe criterii de valoare și pe muncă

Copreședintele Partidului Național Liberal Vasile Blaga a cerut duminică, la Deva, ca pentru alegerile locale să fie desemnați candidați pe criterii de ''valoare și muncă''.

''V-ați ales foarte bine candidații. Sper să vă alegeți foarte bine și candidații pentru consiliile locale. Oamenii să fie desemnați pe valoare și pe muncă și nu cum vrea unul sau altul. Să fie răsplătiți cei care astăzi sunt lângă noi, nu cei care vor veni pe urmă, pe diferite filiere și spun că au muncit. Să vă bazați pe cei care astăzi muncesc'', a spus Blaga.

Copreședintele liberal a subliniat că vor trebui respectate hotărârile partidului, prin care 30% dintre candidații care vor fi pe listele de consilieri să fie oameni care nu au făcut parte din structuri ''înalte'' ale partidului sau din administrație, dar și faptul că 30% din locuri sunt destinate femeilor.

Blaga a mai spus că liberalii trebuie să obțină scoruri foarte bune în județele în care au un număr mare de primari sau se află la conducerea consiliilor județene, astfel încât să compenseze, la nivel național, rezultatele din județele în care PNL stă mai slab. În context, el a nominalizat județele Arad, Timiș, Bihor, Hunedoara, dar și orașele Caransebeș și Reșița.

Filiala județeană PNL Hunedoara și-a prezentat duminică, la Deva, candidații la alegerile locale, în cele 69 de unități administrativ-teritoriale. Pentru 42 de primării candidații sunt actualii edili în funcție. De exemplu, Petru Mărginean va candida la Deva pentru un nou mandat, la Hunedoara candidatul PNL este primarul Viorel Arion, iar la Hațeg, edilul Marcel Goia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!