Vaslui: 14 poliţişti din cadrul IPJ, confirmaţi cu SARS-CoV-2

Vaslui: 14 poliţişti din cadrul IPJ, confirmaţi cu SARS-CoV-2

14 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, au informat reprezentanţii instituţiei.

Poliţiştii testaţi pozitiv la SARS-CoV-2 se află în în carantină sau în izolare la domiciliu, potrivit unor decizii primite din partea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui.

"Deciziile primite de la DSP pentru izolarea şi carantinarea poliţiştilor au fost puse în aplicare de îndată. La nivelul instituţiei au fost luate măsuri de prevenire a infectărilor şi au fost dezinfectate toate spaţiile", au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Potrivit ultimei raportări făcute de autorităţile sanitare, la nivelul judeţului Vaslui s-au înregistrat până la această dată un număr de 3.085 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, dintre care 86 au decedat. Sunt internaţi în spital 238 de pacienţi infectaţi, dintre care opt sunt asimptomatici, 57 au forme uşoare, 147 prezintă forme medii şi 26, forme severe, iar şapte persoane se află în Secţia Anestezie Terapie Intensivă.

De asemenea, 78 de persoane confirmate pozitiv sunt izolate în Spitalul de Psihiatrie Murgeni, 47 de persoane infectate cu noul coronavirus se află în Centrul de Recuperare şii Reabilitare Râşeşti, iar 367 de persoane pozitive sunt la domiciliu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro