Vaslui: Anchetă în cazul unei poliţiste care a postat un mesaj jignitor pe o reţea de socializare

Vaslui: Anchetă în cazul unei poliţiste care a postat un mesaj jignitor pe o reţea de socializare

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat o anchetă în cazul unei poliţiste din municipiul Huşi, care a postat un mesaj jignitor pe o reţea se socializare.

Într-o postare pe contul său de Facebook, poliţista a spus că este deranjată de "contribuabilii care susţin că îi plătesc salariul", jignindu-i pe aceştia.

"Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus verificări cu privire la mesajul postat de colega noastră pe o reţea de socializare. Nu putem tolera un astfel de limbaj şi comportament din partea unui poliţist care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în sprijinul comunităţii", a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

După ce postarea sa a fost distribuită şi a creat nemulţumire în mediul online, poliţista şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”