Vaslui: Bărbat arestat după ce şi-a ameninţat în mod repetat fosta soţie

Vaslui: Bărbat arestat după ce şi-a ameninţat în mod repetat fosta soţie

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Huşi a fost arestat preventiv după ce şi-a ameninţat în mod repetat fosta soţie, deşi magistraţii emiseseră un ordin de protecţie împotriva acestuia.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au stabilit că în perioada iunie - august, bărbatul i-ar fi adresat în mod repetat ameninţări fostei sale soţii, în vârstă de 36 de ani. Totodată, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa, în cursul lunii iulie a acestui an de către Judecătoria Huşi, apropiindu-se la mai puţin de 100 de metri de persoana vătămată şi de locuinţa acesteia şi contactând-o telefonic în mod repetat. În urma probatoriului administrat, la data de 24 august, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, ulterior acesta fiind prezentat Judecătoriei Huşi, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

3 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

4 De citit...

5 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”