Vaslui: Deţinut resuscitat şi dus la spital după ce s-a spânzurat în baia celulei sale

Vaslui: Deţinut resuscitat şi dus la spital după ce s-a spânzurat în baia celulei sale

Un deţinut de la Penitenciarul Vaslui a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a încercat să se sinucidă în baia celulei sale, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"SAJ Vaslui a fost solicitat să intervină la penitenciarul Vaslui pentru un deţinut care s-a spânzurat în baia celulei sale. A fost trimisă o ambulanţă C2 cu medic. Resuscitarea fusese deja iniţiată de asistentul medical de la penitenciar. S-au efectuat manevre de resuscitare avansată peste 30 de minute şi s-a reuşit restabilirea activităţii cardiace. Bărbatul a fost transportat în stare critică, intubat şi ventilat mecanic la Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui", a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma, a declarat, pentru AGERPRES, că ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Deţinutul în vârstă de 52 de ani ispăşea în Penitenciarul Vaslui o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de omor. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”