Vaslui: Două persoane decedate şi şase rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2F, la Puşcaşi

Vaslui: Două persoane decedate şi şase rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2F, la Puşcaşi

O femeie în vârstă de 55 de ani şi un bărbat de 41 de ani au decedat şi şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, marţi, pe DN 2F, pe raza comunei Puşcaşi, pentru care a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, s-a intervenit cu şapte autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal şi victime multiple, precum şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui.

"La faţa locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio-respirator. Şase victime, între care şi un minor în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme. Două dintre victime, cele aflate în stop cardio-respirator, au fost resuscitate la faţa locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora", a declarat Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul , în cauză fiind deschise dosare penale pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante