Vaslui: Două persoane reţinute pentru trafic de droguri

Vaslui: Două persoane reţinute pentru trafic de droguri

Două persoane din municipiul Vaslui, tată şi fiică, au fost reţinute pentru 24 de ore de poliţiştii vasluieni, pentru trafic de droguri şi introducerea în ţară de droguri de mare risc, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În cursul zilei de joi, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au efectuat trei percheziţii, în urma cărora au găsit şi ridicat 200 de grame de cannabis şi trei muguri de cannabis. Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi fost aduse în România, din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional, substanţele interzise ajungând ulterior la consumatori din Vaslui.

"Este vorba despre o continuare a două acţiuni care au avut loc săptămâna trecută, în urma cărora alte trei persoane au fost reţinute", au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul IPJ Vaslui.

Cele două persoane reţinute urmează să fie prezentate, vineri, în faţa magistraţilor vasluieni cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...