Vaslui: Scăderi de 90% ale valorilor de trafic prin PTF Albiţa, de la instituirea stării de urgenţă

Vaslui: Scăderi de 90% ale valorilor de trafic prin PTF Albiţa, de la instituirea stării de urgenţă

Valorile de trafic prin punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a cunoscut scăderi semnificative, de circa 90%, de la instituirea stării de urgenţă în ţara noastră, au informat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Denis Lazăr, s-au înregistrat scăderi atât în rândul persoanelor care au tranzitat frontiera, cât şi la mijloacele de transport private sau de marfă.

"În perioada 16 martie - 27 aprilie 20202, s-a înregistrat o scădere cu 93% faţă de perioada similară a anului trecut în ceea ce priveşte numărul de persoane care au tranzitat frontiera, iar la mijloacele de transport, atât autoturisme cât şi automarfare, scăderea este 87%", a declarat, luni, pentru AGERPRES, Denis Lazăr.

Reprezentanţii ITPF Iaşi au precizat că s-au înregistrat scăderi ale valorilor de trafic în toate punctele de la frontiera de Est a României. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...