Vaslui: Tineri reţinuţi după ce ar fi violat o femeie pe care au abandonat-o pe un câmp, unde aceasta a decedat

Vaslui: Tineri reţinuţi după ce ar fi violat o femeie pe care au abandonat-o pe un câmp, unde aceasta a decedat

Trei tineri de 16, 17 şi 23 de ani au fost reţinuţi după ce ar fi violat o femeie în vârstă de 49 de ani, pe care au abandonat-o pe un câmp în zona localităţii Ghergheleu, unde aceasta a fost găsită decedată.

"După ce femeia a fost găsită decedată pe un câmp dintre localităţile Ghergheleu şi Iaz, în cauză au început cercetări pentru moarte suspectă. Ulterior s-au pus în evidenţă elemente noi, iar cazul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit anchetatorilor, femeia obişnuia să muncească cu ziua prin sat. Pe data de 6 martie lucrase la proprietarul magazinului din localitate, iar seara a mers cu acesta la magazin să-şi primească banii. În momentul în care a ieşit pentru a merge la toaletă, ea ar fi fost luată cu forţa de cei trei tineri, care au violat-o şi au abandonat-o apoi pe un câmp, unde a fost găsită după trei zile.

Cei trei suspecţi urmează să fie prezentaţi, luni, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro