Vaslui: Verificări în cazul unei fete violate de tatăl vitreg, care a fost lăsată se întoarcă în casa agresorului

Vaslui: Verificări în cazul unei fete violate de tatăl vitreg, care a fost lăsată se întoarcă în casa agresorului

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a dispus verificări interne după ce o fată de 15 ani, care ar fi fost violată de tatăl vitreg, a fost internată în spital şi apoi lăsată să se întoarcă în casa presupusului agresor, fără ca în cazul ei să fie stabilită o măsură de protecţie.

"Cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în această cauză, referitor la măsurile care trebuiau luate pentru protecţia minorei, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit aceleiaşi surse, pe 17 august , ora 20,12, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul 112 de către o minoră în vârstă de 15 ani cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind efectuate activităţi specifice acestui tip de infracţiune.

În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa