Vedeta de wrestling profesionist din SUA Jay Briscoe a murit la vârsta de 38 de ani

Vedeta de wrestling profesionist din SUA Jay Briscoe a murit la vârsta de 38 de ani

Presa a anunțat că acesta a fost ucis într-un accident de mașină în Laurel, Delaware, dar că victimele nu au fost identificate.

Jay Briscoe FOTO: rohwrestling.com

Tony Khan, directorul general al All Elite Wrestling, a anunțat moartea lui Briscoe.

"Din păcate, Jamin Pugh a decedat. Cunoscut fanilor sub numele de Jay Briscoe, el a fost o vedetă în ROH (compania de wrestling Ring of Honor) timp de peste 20 de ani", a scris el pe Twitter."

"De la primul spectacol și până astăzi, Jay și fratele său Mark au dominat ROH, fiind campioni până în prezent", a mai spus el, potrivit bbc.com.

Briscoe s-a alăturat ROG în 2002 și era cunoscut ca unul dintre cei mai buni luptători de tag-team din lume. El a concurat cu fratele său, Mark, iar cei doi erau cunoscuți sub numele de The Briscoe Brothers.

Ei au fost de 13 ori campioni mondiali ROH World Tag Team și au fost incluși în clasa inaugurală a ROH Hall of Fame anul trecut.

Jay Briscoe FOTO: AEW via New York Post

Jay Briscoe FOTO: AEW via New York Post

Directorul de conținut al World Wrestling Entertainment, Paul Levesque - mai bine cunoscut sub numele său de ring Triple H - l-a numit pe Briscoe un "interpret incredibil care a creat o conexiune profundă cu fanii wrestlingului din întreaga lume".

"Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Jay Briscoe", a spus el.

Poliția din Delaware a scris pe Twitter despre un accident mortal produs marți seară în orașul Laurel, dar nu a identificat victimele.

În urma incidentului, districtul din Laurel a calificat accidentul drept o "tragedie de neconceput" și a cerut comunității să "păstreze familia Pugh în gândurile și rugăciunile voastre".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia