Vedetele şi Internetul: Supărat că e înconjurat de preteni falşi, Trăistariu vrea să plece în Franţa

Vedetele şi Internetul: Supărat că e înconjurat de preteni falşi, Trăistariu vrea să plece în Franţa

Se apropie sfârşitul de săptămână, aşa că toată lumea îşi face planuri pentru weekend, inclusiv vedetele. Chiar dacă multe dintre ele nu au mai aşteptat până vineri şi au plecat deja către destinaţii exotice, de pe Facebook nu lipseşte nimeni!

Vedetele şi Internetul: Supărat că e înconjurat de preteni falşi, Trăistariu vrea să plece în Franţa

Loredana Groza s-a trezit plină de energie şi a încercat să le insufle şi prietenilor ei virtuali starea sa de bine. "O nouă zi pe Terra!!!!Să o trăim la maxim!", a scris Loredana pe profilul ei de Facebook, alături de o fotografie cu ea.

Andreea Banică se distrează de minune împreună cu fiica sa, Maria Sofia. Joi dimineaţă, cei ce au intrat pe profilul vedetei de Facebook, au putut vedea un filmuleţ cu cele două, realizat cu ajutorul unei aplicaţii a telefonului mobil, prin care şi-au modificat feţele. "Ahahaaaaa! Ne distrăm tare! Vă pupăm!", a scris Andreea pe profilul ei, în dreptul videoclipului de mai jos.

Lidia Buble are parte de multă apreciere din partea fanilor, iar o dată cu aprecierea, vin şi cadouri de la aceştia. Cântăreaţa a postat pe profilul ei pe de un site de socializare, un portret al ei realizat în creion de către unul din fani. "De la voi... Mulţumesc muuulltttt!", a scris Lidia pe pagina sa, alături de desen.

Andreea Bălan îşi iubeşte mult animalul de companie. E drept că şi Billy, căţelul vedetei, e un drăgălaş, astfel încât Andreea îl răsfaţă pe cât posibil. "După baiţă şi papică, vine somnicul. Noapte bună drăgălaşii mei!", a scris Andreea pe Facebook, în dreptul fotografiei cu Billy.

E cunoscută deja aprecierea Innei faţă de fotograful român Edward Aninaru şi realizările acestuia. Artista nu ratează nicio ocazie să facă şedinţe foto împreună cu acesta, iar joi dimineaţa, fanii Innei au putut vedea încă o poză cu artista, realizată de mâna marelui maestru. "Hello from Romania! Photo: Edward Aninaru", a scris Inna pe pagina ei de Facebook.

Mihai Trăistariu a fost trist, joi dimineaţă. Artistul s-a trezit înconjurat de prieteni falşi şi a încercat să tragă un semnal de alarmă pentru toţi ceilalţi care sunt în situaţia lui. Mai mult decât atât, cântăreţul a mărturisit în mediul virtual că îşi doreşte de ani de zile să meargă la Paris şi s-a gândit să meargă "la pleasneală, cu oameni de pe Facebook".

"Deşi ştiam (citisem asta de multe ori), am realizat clar că "prietenii" nu există cu adevărat!
Toată lumea se învârte în jurul tău, dintr-un interes sau altul...
În cazul meu e simplu: unii ies la suc cu mine ca să nu plătească, alţii se asociază cu mine ca să se dea mari, unii doar se laudă prietenilor că mă cunosc, alţii stau pe lângă mine că să prindă momentul şi să-mi ceară ceva la un moment dat, iar alţii speră că o să-i lansez cumva doar dacă-mi intră sub piele...
Şi tot aşa...
Şi-atunci, am decis să fiu un pic mai fericit şi mai liniştit.
Şi mi-a venit o ideie ...
De ani de zile vreau să merg la Paris ...
Ce-ar fi să merg la plesneală, cu oameni de pe Facebook ?
Fără niciun 'prieten'...
Şi întrebarea e pe bune!", a scris Mihai pe profilul lui, alături de o fotografie realizată în sala de fitness.

Andreea Berecleanu a lăsat, pentru o vreme, pupitrul ştirilor şi a plecat în vacanţă. Dovadă că e o vacanţă pe care o aştepta de mult, stă ultima postare a prezentatoarei, de pe Facebook. "Atât!", a scris Andreea Berecleanu, pe profilul său, alături de trei fotografii din vacanţă.

Laura Cosoi a învăţat multe de la mama şi bunica ei, dar a ales să împărtăşească din învăţăturile sale şi prietenilor ei de pe internet.

"De la mama şi bunica mea, am învăţat că mâncarea pregătită cu drag este doar un pretext de a-i aduce împreună pe toţi cei la care ţii", a scris vedeta pe Facebook, în dreptul unei fotografii.

Nici Adelina Chivu nu a stat joi departe de reţelele de socializare. Soţia fostului căpitan al Naţionalei a publicat un videoclip în care fiicele lor, Anastasia şi Natalia, se joacă împreună cu un peştişor haios, dintr-un acvariu. Acesta imită mişcările fetiţelor, ceea ce le amuză teribil pe acestea.‬

Carmen Brumă s-a mutat la Happy Channel. După concediul post-natal, prezentatoarea pare să fi bătut palma cu trustul pentru care lucrează Mircea Badea, iar acest lucru nu putea să nu fie anunţat şi pe internet.


"Din 5 septembrie vă aştept la "Happy Life by Carmen Brumă" pe Happy Channel, o emisiune plină de sfaturi utile despre cum să ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi, cum să faci mişcare simplu şi eficient, sau cum să ai energie şi chef de viaţă!", a scris Carmen pe profilul ei de Facebook şi a distribuit o fotografie cu ea.

Nici Andreea Marin nu a absentat de pe Facebook în dimineaţa de joi. "Bună dimineaţa! Visaţi să atingeţi cerul cu mâna, faceţi cu curaj şi rabdare paşi mici către înalt şi într-o zi veţi reuşi!", a scris Andreea Marin, publicând o fotografie din grădina ei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”