Vela: Concursurile - organizate mai mult pentru pile şi relaţii; depun toate eforturile pentru depolitizare

Vela: Concursurile - organizate mai mult pentru pile şi relaţii; depun toate eforturile pentru depolitizare

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, că nu va tolera abuzurile sau presiunile politice, susţinând că examenele şi concursurile sunt organizate, "mai mult", "pentru pile şi relaţii" şi va depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri ale MAI, astfel încât să conteze numai profesionalismul.

"Evident că, dacă se fac unele abuzuri sau presiuni politice, pe unii sau pe alţii, nu voi fi de acord şi nu voi tolera aşa ceva. Concursurile acestea şi examenele sunt organizate mai mult, cred, că pentru pile şi relaţii. Nu ştiu dacă strict politice, dar în mare măsură da. (...) Va conta profesionalismul şi eu voi depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri din MAI", a afirmat Vela, la sediul MAI.

El a precizat că organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi va fi sistată până va fi finalizat auditul privind activitatea din structurile subordonate ministerului şi vor fi analizate variante de restructurare a acestuia.

"Până la urmă, această sistare şi această suspendare este şi firească, având în vedere că dorim, pentru 2020, o regândire şi o reorganizare a ministerului şi, evident, o propunere de buget pertinentă şi corectă pentru 2020", a spus Vela. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

4 Iordache a fost președintele AGVPS! / Ale dracului lighioane sunt pesediștii, țin sub control tot ce mișcă în ța…

5 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?