Vela: Concursurile - organizate mai mult pentru pile şi relaţii; depun toate eforturile pentru depolitizare

Vela: Concursurile - organizate mai mult pentru pile şi relaţii; depun toate eforturile pentru depolitizare

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, că nu va tolera abuzurile sau presiunile politice, susţinând că examenele şi concursurile sunt organizate, "mai mult", "pentru pile şi relaţii" şi va depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri ale MAI, astfel încât să conteze numai profesionalismul.

"Evident că, dacă se fac unele abuzuri sau presiuni politice, pe unii sau pe alţii, nu voi fi de acord şi nu voi tolera aşa ceva. Concursurile acestea şi examenele sunt organizate mai mult, cred, că pentru pile şi relaţii. Nu ştiu dacă strict politice, dar în mare măsură da. (...) Va conta profesionalismul şi eu voi depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor şi celorlalte structuri din MAI", a afirmat Vela, la sediul MAI.

El a precizat că organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi va fi sistată până va fi finalizat auditul privind activitatea din structurile subordonate ministerului şi vor fi analizate variante de restructurare a acestuia.

"Până la urmă, această sistare şi această suspendare este şi firească, având în vedere că dorim, pentru 2020, o regândire şi o reorganizare a ministerului şi, evident, o propunere de buget pertinentă şi corectă pentru 2020", a spus Vela. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…