Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD./Unde este BMW-ul cumpărat de Carmen Dan

Vela: Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașina BMW seria 7 cumpărată de minister când era Carmen Dan. Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD și alte achiziții inoportune.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașina BMW seria 7 cumpărată de minister când era condus de Carmen Dan. Ministrul a precizat că a găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD și alte achiziții inoportune.

Vela a spus că ministrul Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un autoturism BMW Seria 7 pentru Camera Deputaților, „cheltuind bani aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști”.

„Am solicitat Camerei Deputaților să returneze ministerului mașinile de lux. (…) Au fost cumpărate și 4 mașini Tuareg noi la Jandarmerie pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200 de mii de euro. Cu 200 de mii de euro puteau fi cumpărate 2000 de pistoale pentru polițiștii din stradă, care au Carpați. Am găsit sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata – o să întreb și eu ce televizoare sunt alea cu o mie de euro – și alte achiziții făcute în acest minister pe care noi le considerăm inoportune”, a mai spus Vela.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Citiți! Iată de ce nu cred oamenii „datele oficiale”! O porcărie ordinară, ținută 30 de ani „sub capac”, în Ma…

4 Teoria conspirației? / VIDEO Specialist la CNBC: Tulpina de CoVid-19 din Iran este diferită față de cea care a l…

5 FOTO / Priviți, rafturile mai multor magazine mari din București, golite pe fondul isteriei mediatice generate d…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut