Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD./Unde este BMW-ul cumpărat de Carmen Dan

Vela: Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașina BMW seria 7 cumpărată de minister când era Carmen Dan. Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD și alte achiziții inoportune.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașina BMW seria 7 cumpărată de minister când era condus de Carmen Dan. Ministrul a precizat că a găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tuareg pentru protecția demnitarilor PSD și alte achiziții inoportune.

Vela a spus că ministrul Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un autoturism BMW Seria 7 pentru Camera Deputaților, „cheltuind bani aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști”.

„Am solicitat Camerei Deputaților să returneze ministerului mașinile de lux. (…) Au fost cumpărate și 4 mașini Tuareg noi la Jandarmerie pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200 de mii de euro. Cu 200 de mii de euro puteau fi cumpărate 2000 de pistoale pentru polițiștii din stradă, care au Carpați. Am găsit sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata – o să întreb și eu ce televizoare sunt alea cu o mie de euro – și alte achiziții făcute în acest minister pe care noi le considerăm inoportune”, a mai spus Vela.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

4 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

5 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei