Ventilatorul de căcat Nicolicea recidivează! A jignit-o în direct pe Nadia Ciurlin de la B1! Nu se mai răcorise de mult cu o femeie, jigodia dracului

Ventilatorul de căcat Nicolicea recidivează! A jignit-o în direct pe Nadia Ciurlin de la B1! Nu se mai răcorise de mult cu o femeie, jigodia dracului

Ventilatorul de căcat Nicolicea recidivează! A jignit-o în direct pe Nadia Ciurlin de la B1! Nu se mai răcorise de mult cu o femeie, jigodia dracului A fost scandal la B1 TV! Totul a pornit de la raportul întocmit de comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009, iar protagonist a fost, din nou, deputatul PSD, Eugen Nicolicea. Care nu este la primul episod de acest gen. Însă partidul continuă să-l trimită pe post de ventilator de căcat la televiziuni.

Acesta a folosit un limbaj incalificabil la adresa Nadiei Ciurlin, moderatoarea emisiunii, în momentul în care aceasta i-a prezentat documentele întocmite de comisia din care Nicolicea face parte.

Într-un extras din raportul comisiei de anchetă se spune că legea a fost încălcată pentru că decretele de revocare, respectiv numire a unui ministru, au fost publicate în același Monitor Oficial. La vremea respectivă, era vorba despre revocarea lui Dan Nica și numirea lui Vasile Blaga. Același lucru s-a întâmplat însă și marți, cu demisia lui Adrian Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării și numirea lui Marcel Ciolacu drept interimar.

Eugen Nicolicea a respins cu vehemență faptul că este vorba de două situații similare și a reacționat dur, folosind un limbaj suburban la adresa Nadiei Ciurlin.

Eugen Nicolicea: Spuneți bazaconii și minciuni.

Nadia Ciurlin: Eu nu mint, nu mă faceți mincinoasă.

Eugen Nicolicea: Sunteți jalnică.

Nadia Ciurlin: Eu v-am atacat la persoană? Cum vă permiteți? Eu v-am făcut vreodată jalnic? Nu vă permit să mă jigniți.

Eugen Nicolicea: Oamenii inteligenți mint?

Nadia Ciurlin: Dumneavoastră sunteți turc sau ce sunteți?

Eugen Nicolicea: Doamne, dar puțin puteți să înțelegeți! ”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

În plus, el l-a numit ”satanist” pe Valeriu Turcan.

După pauza de publicitate, emisiunea a fost reluată fără ca Eugen Nicolicea să mai fie prezent în platou.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...