Viaţa pe care Donald Trump o ţine departe de ochii lumii: Ce face când se retrage în "căsuţa" sa de 118 camere - VIDEO

Viaţa pe care Donald Trump o ţine departe de ochii lumii: Ce face când se retrage în "căsuţa" sa de 118 camere - VIDEO

În plină campanie electorală prezidenţială, omul care îi este de mai bine de 30 de ani majordomn candidatului republican, Donald Trump, povesteşte viaţa acestuia şi o parte din obiceiurile pe care le are atunci când se retrage la reşedinţa sa exotică. Anthony Senecal are 74 de ani, iar de aproape jumătate de viaţă îl serveşte pe Donald Trump, fiind considerat unul dintre puţinii oameni care ştiu ce anume îl satisface pe „rege”.

Viaţa pe care Donald Trump o ţine departe de ochii lumii (Imagine: nydailynews.com)

Potrivit New York Times, citat de Ziarul Financiar , conacul Mar-a-Lago este supranumit acum Versailles-ul lui Trump . Acesta a fost construit în urmă cu 90 de ani de Marjorie Merriweather Post, una dintre cele mai bogate femei ale Statelor Unite. Deşi la moartea ei, în 1973, Post cedase casa statului american pentru a servi drept reşedinţă prezidenţială de vacanţă, cheltuielile de întreţinere mult prea ridicate au făcut ca proprietatea să fie transferată înapoi fiicei moştenitoare. În 1985, aceasta a decis însă să o vândă pentru mai puţin de 10 milioane de dolari lui Donald Trump, proprietarul ce avea să o transforme, câţiva ani mai târziu, într-un club privat.

Luxoasa vilă cu 118 camere şi arhitectură mediteraneană din Palm Beach, Florida, poate deveni, potrivit proprietarului, Casa Albă de pe timpul iernii, în cazul în care Donald Trump va fi ales noul preşedinte american. Senecal, administratorul Mar-a-Lago de aproximativ 60 de ani, povesteşte cum, pe timpul şederii stăpânului acolo, lucrurile trebuie să meargă perfect - ziarele să fie pe masă în fiecare dimineaţă, friptura să fie făcută exact atât cât trebuie, iar staff-ul mereu la dispoziţia sa. După siesta de dimineaţă, Trump obişnuieşte să se îndrepte spre terenul de golf al proprietăţii, iar modul în care se îmbracă, este, potrivit valetului, un semn al dispoziţiei acestuia: dacă şapca de baseball este albă înseamnă că acesta se simte bine, pe când cea roşie îi avertizează pe cei din jur să stea departe.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...