Vicepreședinta unei bănci din Rusia a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui apartament din Moscova

Vicepreședinta unei bănci din Rusia a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui apartament din Moscova

Vicepreședintele Loko-Bank, o bancă din Rusia, Kristina Baikova, în vârstă de 28 de ani, a murit după ce ar fi căzut de la fereastra unui apartament din Moscova.

Kristina Baikova ar fi căzut de la etajul 11 al unui bloc din nordul Moscovei. Femeia a murit pe loc din cauza rănilor profunde, potrivit starhit.ru.

Apartamentul era al său, iar în momentul tragediei, prietenul ei, Andrei, în vârstă de 34 de ani, se afla acolo. Potrivit presei din Rusia, Baikova l-a invitat în vizită, apoi, la un moment dat, ar fi urcat pe balustrada balconului și s-a aruncat în gol, după cum a reieșit din spusele bărbatului.

Bărbatul ar fi fost cel care a chemat o ambulanță, dar toate eforturile medicilor sosiți au fost în zadar. Managerul de bancă a murit pe loc din cauza rănilor suferite.

Anchetatorii cercetează acum toate circumstanțele în care a avut loc moartea misterioasă și încearcă să afle ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică.

Locko-Bank este o bancă comercială rusă fondată în 1994, care se concentrează strategic pe acordarea de servicii pentru sectorul IMM-urilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?