Victor, gura bate curu’. La brutărie

Victor, gura bate curu’. La brutărie

De ziua tineretului, pe 2 mai a.c., exact la începutul campaniei pentru europarlamentare, Victor Ponta tuna la o adunare a TSD: “În decembrie noi vom fi la Preşedinţie şi Băsescu la… brutărie”. Pînă să termine Ponta pauză retorică și să rostească “brutărie”, macacii TSD prezenți la adunare au urlat, veseli, “pușcărie”.

 Șapte luni mai tîrziu, de moș Nicolae, Ponta și-a luat puloverul tip Petre Roman și s-a prezentat la Antena 3. Plîngăcios și speriat, a spus că “nu mai ramanem pe logica din 2004, adica cine pierde alegerile merge la inchisoare. Nu mergem pe ideea, “cum castigi alegerile, ii faci adversarului dosar”.

Aha. Păi, Victorașe, pe 2 mai erai de cu totul altă părere și nu te deranja deloc “logica din 2004, adica cine pierde alegerile merge la inchisoare”. Acum șapte luni și patru zile, îți făceai campanie ție și PSD-ului exact cu atitudinea asta sovietică și, ce e mai grav, îți făceai campanie în pepinierea de cadre a PSD, la TSD. Iar macacii tineri social-democrați gîjîiau fericiți la ideea că, atunci cînd vei lua tu Cotroceniul, fostul președinte va merge la pîrnaie.

Eu înțeleg din iluminarea asta pe care ai suferit-o recent, Victorașe, că ești ușor defecat pe tine.

Prisăcariu.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”