Victor Ponta: De câte ori Dragnea o să spună o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el

Victor Ponta: De câte ori Dragnea o să spună o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat marți că de fiecare dată când președintele PSD, Liviu Dragnea, va spune "o minciună" despre el, va răspunde, la rândul său, cu un adevăr despre acesta.

"Am de făcut în viață lucruri și mai importante și mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns, dacă nu mai zice nimic de mine, nu-i mai răspund, dar, de câte ori o să spună o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el și credeți-mă că știu atâtea adevăruri că nu terminăm în cinci ani. Deci când a zis prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de nu știu cine, de Băsescu, eu i-am zis un adevăr, unul mic, îl știm noi. (...) E stăpânul României, e șeful PSD, al Guvernului, are alte treburi decât să se certe cu mine", a afirmat Victor Ponta, la finalul ședinței de plen de la Camera Deputaților.

El a arătat că încă nu știe dacă va merge la Sinaia, unde joi va avea loc Comitetul Executiv Național al PSD.

De asemenea, întrebat dacă ar putea fi exclus din partid, el a spus că își mai prezintă încă o dată demisia dacă este nevoie.

"Dl Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca și cu Ordonanța 13, pune pe alții. Nu-i nevoie să mă excludă nimeni, eu îmi mai scriu încă o dată demisia, dacă a rupt-o, o mai scriu o dată", a precizat Ponta.

Pe de altă parte, el a menționat că Elena Udrea a venit să discute cu el, atunci când era premier, referitor la numirea procurorilor șefi în numele fostului președinte Traian Băsescu și nu a fost "deghizată".

"A venit în numele dlui Băsescu. Eu am recunoscut-o. Însă a venit după ce am avut o discuție la care au participat dl Dragnea, dl Oprea și încă trei persoane pe care nu vreau să vi le spun, pentru că nu aveau funcții politice", a arătat Ponta, care a completat că discuția a avut loc pe tema "numirii șefilor de parchete".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...