Victor Ponta: Să supui la vot demisii e de cascadorii râsului

Victor Ponta: Să supui la vot demisii e de cascadorii râsului

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, consideră că membrii Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat s-au comportat "halucinant" și au "căzut în ridicol", deoarece supunerea la vot a unor demisii este de "cascadorii râsului".

 "Concluzie 1 — încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda și a multor altora. 'Daddy' se salvează întotdeauna doar pe el (în special îmi pare rău pentru Sevil, dar cred că trebuia să se aștepte la asta)/ iar idealiștii și naivii gen Liviu Pleșoianu au avut încă o dovadă că așa-zisa luptă a lui Dragnea cu 'Sistemul' este doar o uriașă păcăleală! Concluzie 2 — membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea și au căzut în ridicol la final/ să supui la vot demisii e de cascadorii râsului — după acel vot să își dea totuși demisiile e de cascadorii plânsului. Pe majoritatea celor de acolo îi cunosc, îmi sunt prieteni și îi respect — nu îi înțeleg cum participă la asemenea mascaradă", a scris Ponta, pe Facebook.

El este de părere că, după ce a avut loc un "circ în loc de guvernare", acum are loc un "circ pe reprize".

"Tudose a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldați ai 'Cartelului de la Teldrum' — Mihai Busuioc, Sevil Shhaideh și Răzvan Cuc (acțiunea DNA este doar un pretext total neinspirat)/ a rămas Carmen Dan ca ultimă redută a 'Cartelului'/ Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea (și nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al patrulea ministru în mai puțin de un an — ce iresponsabilitate!!!", a susținut fostul premier.

Ponta spune că schimbarea va fi "importantă" în contextul în care, în locul miniștrilor demisionari, premierul Mihai Tudose "rezistă și nu pune alte slugi credincioase" ale lui Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Victor Ponta a opinat că niciodată în politica românească "nu a fost așa o prăpastie" între promisiunile făcute de un partid ajuns la guvernare și realizările acestuia.

"Și eu și mulți români am votat PSD în decembrie 2016 pentru cu totul și cu totul altceva! Niciodată în politica noastră nu a fost așa o prăpastie între ce au promis niște oameni și ce au făcut; poate doar la Băsescu (inventatorul și modelul lui Dragnea)! Mare păcat!", a mai scris Ponta.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...