Victorie! Novak Djokovic este campion la US Open și ajunge la 24 de trofee de Grand Slam

Victorie! Novak Djokovic este campion la US Open și ajunge la 24 de trofee de Grand Slam

Novak Djokovic este campion la US Open, după ce a trecut în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-3 de Daniil Medvedev. Djokovic a câștigat trei turnee de Grand Slam în 2023 și ajunge astfel la 24 în carieră, egalând recordul all-time al legendarei Margaret Court.

Novak Djokovic FOTO: Getty Images

Matthew McConaughey, celebrul actor de la Hollywood, îi face galerie lui Djokovic, actorul s-a aflat și a sărbătorit în lojă alături de părinții și soția lui Novak Djokovic. Fericire explozivă pentru jucătorul sârb!

Partida poate fi privită ca o revanșă pentru Djokovic care l-a învins pe Medvedev, cel care l-a învins în urmă cu doi ani în meciul pentru trofeul Grand Slam-ului newyorkez: 6-3, 7-6(5), 6-3! Djokovic a așteptat întâlnirea cu Medvedev, mai ales că anul trecut nu a fost primit la New York, din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid.

Novak Djokovic scrie o pagină în istoria tenisului prin câștigarea celui de al 24-lea trofeu de Grand Slam al carierei! Cel mai titrat tenismen din istorie a ajuns în toate finalele majore din 2023, triumfând la Australian Open și Roland Garros.

Novak Djokovic câștigă un set doi fabulos, după o oră și 45 de minute: 6-3, 7-6(5)!

Leonardo Di Caprio este surprins și el de camerele de filmat în timp ce exclamă: "wow!"

Daniil Medvedev este încrezător având în palmares o victorie împotriva lui Novak Djokovic la US Open în urmă cu doi ani, tot în finală: 6-4, 6-4, 6-4.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB